Fotografie

Kwaliteit, creativiteit en kracht zijn kenmerkend voor mijn werk, zowel in aanpak als resultaat.

Ik ben veelzijdig en ken een aantal specialismen:

ü  Portretfotografie

ü  Bedrijfsfotografie

ü  Reclamefotografie

ü  Architectuur

ü  Evenementen

ü  Fotografie als kunst aan de muur

 

Portretfotografie

Ik streef naar portretten met zeggingskracht. Met aandacht voor detail, vorm, schoonheid. Door te spelen met licht en contrast probeer ik de eigenheid van de geportretteerde in beeld te vatten. In kleur of juist in zwart/wit, afhankelijk van uw wensen en het gebruik. Portretfotografie maak ik in de studio en op locatie.

 

Bedrijfsfotografie

Heeft u een bedrijf en heeft foto's nodig voor uw website of brochure? Wellicht bent u op zoek naar onderscheidende productfotografie of een fotoverslag van uw eigen evenement. Neem gerust contact op. Dan bekijken we samen de wensen en mogelijkheden en krijgt u desgewenst een vrijblijvende offerte.

 

Reclamefotografie

Beeld is belangrijk in commerciële communicatie. Fotografie en video hebben impact, zijn goed deelbaar via social media. Krachtige beelden zijn mijn specialiteit, passend in de campagne voor uw product of actie.  Bekijk de voorbeelden.

 

Als kunst aan de muur

U wilt graag iets bijzonders aan de muur. Fotografie met een extra laag, een bijzonder effect, een nieuwe dimensie. Thuis, op kantoor of in de hal van uw bedrijf. Digitale beeldbewerking biedt bijzondere mogelijkheden. In samenspraak met u maak ik iets unieks. Op behang, in druk op doek, op aluminium of glas. Er is veel mogelijk in toepassing en afwerking en in elk formaat. 

 

 

Samenwerken met 13rules Online Communicatie & Design

 

Mijn fotografie is vaak ook ‘functioneel’ onderdeel van een website, folder, brochure of boek.

 

Voor de ontwikkeling van mooie websites en andere uitingen werk ik nauw samen met Sandor Stikkelman van 13rules Online Communicatie & Design . Wij kunnen zorgen voor de totale productie van design, fotografie en tekst in één pakket.

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.